Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία τηςΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, 00:54

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία της.

«28/11/2018. Τεσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο ΑΝΤΙΟ. Από το πρωί μία περίεργη αίσθηση κυριαρχεί μέσα στην ψυχή μου. Ερχόμαστε Ελένη μου, μονάκριβη μου. Ερχόμαστε να σου αφήσουμε λίγα λουλούδια και να σου ανάψουμε τα καντήλια. Η Ελένη μου τίποτα άλλο δεν θέλει. Φτάνουμε στο νεκροταφείο. Νεκρική σιγή κυριαρχεί παντού θαρρείς και η φύση θρηνεί γι’ αυτό τον άδικο χαμό. Βρέχει, δυναμώνει βροχή. Νιώθω τις σταγόνες της βροχής να μου ξεπλένουν τα δάκρυα μου. Βγάζω κραυγές και την στέλνω με έναν περίεργο τρόπο εκεί ψηλά στον ουρανό!

“Ελενίτσα μου, Με ακούς; πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανα για να σε έφερνα πίσω. Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου έδωσες; Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον αγιάτρευτο; Τι φριχτή δολοφονία; Μάνα άλλη μη βρεθεί. Αυτό που περνάω εγώ μόνο εγώ το γνωρίζω», έγραψε η Κούλα Αρμουτίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, 00:55Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει