Συγκρότηση σε σώμα για το Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου συνεδρίασε η νεοεκλεγμένη Διοίκηση με το μοναδικό θέμα: Συγκρότηση σε σώμα.

Μετά την ουσιαστική συζήτηση και τις εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων αρχαιρεσιών και τις εξελίξεις στον κλάδο συνταξιούχων, κατέληξε στην εκλογή νέου Προεδρείου που είναι το παρακάτω:

Πρόεδρος : Ρούσσας Γεώργιος
A´ Αντιπρόεδρος: Τσιρώνης Δημήτριος
Β´ Αντιπρόεδρος: Σιαφάκας Δημήτριος
Γ. Γραμματέας: Ευθυμίου Γεώργιος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Αγραφιώτου Καλλιόπη
Ταμίας : Καπουρνιώτης Ευάγγελος
Αναπληρωτής Ταμίας: Χουλιάρας Δημήτριος
Έφορος εκδηλώσεων: Ανδραδόπουλος Δημήτριος
Μέλη : Βαϊτσου Ηλέκτρα
Ποζαπαλίδης Χρήστος
Τσιράκογλου Χρήστος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:
1. Θέος Στέφανος
2. Βαρούτσικος Νικόλαος
3. Τζιουμάκης Νικόλαος

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν το παρόν, στήριξαν και δυνάμωσαν το Σύλλογο, μιας και ήταν περισσότεροι οι συνάδελφοι που πήραν μέρος. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό τόσο το σώμα, όσο και η διοίκηση του συλλόγου μας με νέους συνταξιούχους. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που δεχόμαστε τεράστια επίθεση στα δικαιώματά μας, που στήνονται στο απόσπασμα οι κατακτήσεις μας, όλα αυτά για τα οποία δουλέψαμε μια ζωή, από τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η συσπείρωση στο Σύλλογο και η αγωνιστική – ταξική απάντηση είναι μονόδρομος.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει τη δράση του, στο ταξικό κίνημα για την παρεμπόδιση της επίθεσης του κεφαλαίου και της Ε.Ε. και για την πλήρη απαλλαγή από τα δεσμά της εκμετάλλευσης, για τη μόνη ρεαλιστική και επίκαιρη πρόταση για το σήμερα, τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία. Ο σύλλογός μας θα είναι στην πρώτη γραμμή δίνοντας τη μάχη μαζί με τα ταξικά συνδικάτα στην περιοχή μας συντεταγμένο με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ με απόφαση και της νέας Διοίκησης.

Συμμετέχουμε αγωνιστικά, στο Συλλαλητήριο που οργανώνουν τα ταξικά συνδικάτα και τα σωματεία στις 11 Ιουνίου, 7 το απόγευμα στην Πλατεία Πανεπιστήμιου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει