Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκο στον Αντ. Τσαπατάκη για το χρυσό μετάλλιοΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 17:05

Τα συγχαρητήρια τους στον αστυνομικό- αθλητή Αντώνη Τσαπατάκη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα πρόσθιο, εξέφρασαν με αναρτήσεις τους στα social media, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο αστυνομικός-αθλητής, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Αντώνη Τσαπατάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στην Πορτογαλία:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Αντώνη Τσαπατάκη. Μετά το χάλκινο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαδέιρα, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ευχαριστούμε Αντώνη! Μας κάνεις υπερήφανους!».

Από τη δική του πλευρά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε για την επιτυχία του Τσαπατάκη:

«Ο αστυνομικός Αντώνης Τσαπατάκης τίμησε για ακόμη μια φορά την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία. Κατέκτησε χθες στην Πορτογαλία το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο, κάνοντάς μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους! Αντώνη, η επιμονή, η προσπάθεια και η προσήλωσή σου στο στόχο είναι συγκινητική. Θερμά Συγχαρητήρια!».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 17:05

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει