Συγχαρητήρια Σεβαστή στους αθλητές της Εθνικής ομάδας στίβουΜπορεί η Εθνική ομάδα να «αποχαιρέτισε» τη Σούπερ Λίγκα, μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, ωστόσο η παρουσία της κρίνεται ως θετική.

Σήμερα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Μπίντγκοζ για τη Βαρσοβία, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της Εθνικής, στη διάρκεια της οποίας έγινε ο απολογισμός της παρουσίας στη διοργάνωση, συζητήθηκαν αδυναμίες, προβλήματα και φυσικά δόθηκαν τα συγχαρητήρια για την ομαδική προσπάθεια.

Στην ομάδα εκτός από τον εθνικό προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, μίλησε και ο αρχηγός αποστολής, Βασίλης Σεβαστής, που ήταν δίπλα στους αθλητές στη διάρκεια του τριημέρου.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πρωτοκλασάτοι της αποστολής έκαναν για μία ακόμη φορά εμφανή την παρουσία της χώρας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Το γεγονός ότι με αυτές τις συνθήκες είμαστε η δέκατη χώρα της Ευρώπης, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία των αθλητών και των προπονητών.

Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες μέσα στις οποίες αθλητές και αθλήτριες κάνουν πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, χωρίς ένα κλειστό στάδιο, χωρίς προπονητικό κέντρο αντάξιο επιπέδου και χωρίς μια σειρά από μέσα, που είναι απαραίτητα για να κάνει κανείς πρωταθλητισμό με τον έντονο διεθνή ανταγωνισμό της εποχής.

Εκ μέρους του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους όσοι συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη σεζόν».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019, 16:47

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει