Συλλέγει στοιχεία για πολυϊδιοκτησία του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ της Super League


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 15:44

Στην αντεπίθεση είναι έτοιμος να περάσει ο ΠΑΟΚ, καθώς πηγές της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέφεραν στη «Live Sport» ότι «ομάδα ειδικών συλλέγει στοιχεία και εξετάζει το ενδεχόμενο αν μπορεί να θέσει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ της Super League».

Σε περίπτωση που βρεθούν στοιχεία που να αποδεικνύουν τη συγκεκριμένη παράβαση, τότε θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στον Ιβάν Σαββίδη και αυτός θα αποφασίσει αν θα γίνει ή όχι η σχετική καταγγελία στην ΕΕΑ.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ δεν χάνουν χρόνο για τις επόμενες κινήσεις στην προσπάθεια να ανατρέψουν την εισήγηση της ΕΕΑ ότι υπάρχει δηλαδή σχέση συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Η απόφαση για προσφυγή στο CAS ήταν ειλημμένη πριν καν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Όπως γράφει η «Live Sport», έχουν ήδη δρομολογηθεί οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει άμεσα το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά από πρωτοβουλία και επαφές του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη, έχει επιλεγεί ήδη μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία, το οποίο έχει ειδίκευση σε υποθέσεις που εκδικάζονται στο CAS.

Βάσει της νομοθεσίας ο ΠΑΟΚ έχει περιθώριο 21 ημερών να καταθέσει την προσφυγή στο CAS και ήδη προχωρά η διαδικασία μετάφρασης των 42 σελίδων της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά και όλων των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την προσφυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφυγή στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης θα γίνει με την επιλογή της ταχείας διαδικασίας. 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 16:04

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει