Συλλήψεις και κατασχέσεις στη Σκιάθο για παράνομα τυχερά παίγνια – “φρουτάκια”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Σκιάθο, κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 50χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 29χρονος που εργαζόταν ως σερβιτόρος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 48 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας μετέβησαν στη Σκιάθο και πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου του νησιού.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με το σερβιτόρο είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν μέσω διαδικτύου, σε έξι (6) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, το οποίο αποτελούταν από τρεις κάμερες, ένα φορητό υπολογιστή και ένα καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου γινόταν καταγραφή εικόνας των εσωτερικών χώρων του καταστήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει