Συλλυπητήριο μήνυμα του Κ. Δελημήτρου για το χαμό του 20χρόνου συμπολίτη μας από καρκίνο

Η Μαγνησία χρειάζεται άμεσα εξειδικευμένη Ογκολογική Μονάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Δελημήτρου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εικοσάχρονου συμπολίτη μας που έφυγε από την ζωή το πρωί της Πέμπτης χτυπημένος από τον καρκίνο .
Στη Μαγνησία , τα τελευταία χρόνια, η αύξηση στον αριθμό κρουσμάτων καρκίνου είναι ανησυχητική και χρήζει ιδιαίτερης μελέτης από τους ειδικούς , ώστε να εξιχνιαστούν τα αίτια και να καταπολεμηθούν.

Μόνο για το 2014 υπήρξαν στο Νοσοκομείο του Βόλου 300 νέα περιστατικά ενώ συνολικά οι ασθενείς που εξυπηρετούνται ανέρχονται στους 800. Η έξαρση των περιστατικών σε συνδυασμό με την ύπαρξη ενός και μόνου ογκολόγου στο “Αχιλλοπούλειο” δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του ιατρικού προσωπικού και αυξάνει την ταλαιπωρία των ασθενών. Σε αυτές τις συνθήκες , η ανάγκη δημιουργίας εξειδικευμένης Ογκολογικής Μονάδας στο Νοσοκομείο του Βόλου , όπως τονίζεται ήδη από το 2011 ,καθίσταται επιτακτική .

Είμαστε σίγουροι πως το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια για να καλυφθούν τα κενά τα οποία σοβούν εδώ και χρόνια εξαιτίας των μνημονιακών κυβερνήσεων που ισοπέδωσαν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ και εγώ προσωπικά με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει