ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Βρέθηκε ο 58χρονος αγνοούμενος από το Ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες”

Βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12:45 από την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό του Ιδρύματος “Άσπρες Πεταλούδες” ο 58χρονος Αχιλλέας Αντωνίου σε δασική έκταση στην περιοχή Λέσχιανη Μακρυνίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Ιδρύματος , όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις 12:45, σήμερα Παρασκευή 25/7, βρέθηκε ο αγνοούμενος Αντωνίου Αχιλλέας σε άριστη κατάσταση σε δασική έκταση στη περιοχή Λέσχιανη Μακρυνίτσας από ομάδα του Ιδρύματος αποτελούμενη από την Κοινωνική Λειτουργό του Ιδρύματος κα. Μπολολού, τη Ψυχολόγο του Ιδρύματος κα. Βεργούλια και την υπάλληλο του Ιδρύματος κα. Μαρκάκη. Επέστρεψαν στο Ίδρυμα συνοδεία της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Μαγνησίας, που έκανε έρευνα πλησίον του σημείου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Ταξίαρχο κ. Διανέλλο Νικόλαο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τον Διευθυντή Ασφαλείας Μαγνησίας κ. Καραΐσκο Βασίλειο καθώς και την Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Μαγνησίας, που δίπλα μας πάντα συνόδευσαν στο Ίδρυμα τον Αχιλλέα.

Επίσης ευχαριστούμε τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας και το Διοικητή της Αντιπύραρχο κ. Πόζογλου Χαράλαμπο, το πυροσβέστη κ. Ράπτη Φώτη, τον Επιχειρησιακό Αξιωματικό Πυραγό κ. Κούργια Γεώργιο, το Πυρονόμο κ. Ποντίδα Άγγελο, τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Μαγνησίας Αντιπύραρχο κ. Κυρίτση Άγγελο, τη Πυραγό κα. Παπαμανουήλ Παρασκευή και το Πυρονόμο κ. Ιατρό Γεώργιο, καθώς και τους ανθρώπους της ΕΜΑΚ που βοήθησαν με τη συμμετοχή ειδικού σκύλου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος Μαγνησίας, και την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Ζ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας για την καθοριστική συμβολή τους στον εντοπισμό του Αχιλλέα.

Ευχαριστούμε πολύ τα ΜΜΕ που με την υπεύθυνη στάση τους συνέβαλλαν στη προσπάθειά μας και όλους τους συμπολίτες μας για το ενδιαφέρον και την καθοριστική πληροφόρηση, που οδήγησε σε αίσιο τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει