Συμβολικός αποκλεισμός μπροστά στο 304 ΠΕΒ

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του 304 ΠΕΒ, προχώρησε η δημοτική αρχή Βόλου, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της, αλλά και ασκώντας πίεση για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ανακατασκευή του, για να φύγουν τα περίφημα «σαμαράκια»,προϊόντα εγκληματικών κακοτεχνιών, που ευθύνονται για δεκάδες τροχαία ατυχήματα στην περιοχή.

Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας: Σήμερα πραγματοποιήσαμε μια συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο 304 ΠΕΒ, σε αυτόν τον δρόμο καρμανιόλα, που για την ιστορία να αναφέρω ότι ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2001. Από εκεί και πέρα όμως οι αστοχίες είναι προφανείς όλη αυτή την 15ετία. Με διάφορες διαμαρτυρίες όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα με τα σαμαράκια, έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες με ημίμετρα να καλυφθούν αυτές οι αστοχίες, όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε. Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε συμπαραστάτη την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε αυτή την προσπάθεια η οποία και ανακοίνωσε ότι το πρώτο έργο που θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ θα είναι η ανακατασκευή του δρόμου γιατί με τα ημίμετρα δεν μπορούμε να φτάσουμε σε αποτέλεσμα. Εμείς ως Δήμος Ρήγα Φεραίου και μαζί με τον φίλο μας τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο και το Δήμο Βόλου είμαστε η είσοδος της Μαγνησίας και του Πηλίου, ίσως του μεγαλύτερου τουριστικού μέρους της Ελλάδας. Θέλουμε λοιπόν να μπει στις άμεσες προτεραιότητες και της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας ώστε να επιλυθεί επιτέλους αυτό το χρόνιο πρόβλημα.

Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος: Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι έστω και τώρα τους δίνεται μια ευκαιρία να δείξουν ότι πραγματικά δεν είναι όπως οι άλλοι, οι προηγούμενοι, οι κλέφτες που έφυγαν και το άρρωστο πολιτικό σύστημα που κατέστρεψε και έκλεψε όλη την Ελλάδα με τέτοιου είδους έργα χωρίς όμως κανένας να πάει φυλακή. Επί 15 χρόνια εδώ έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές. Ήρθε η ώρα να μην μείνουν στα χαρτιά και στα λόγια αλλά να κάνουν έργα. Να κάνουν έργα και να μην μιλάνε πολύ, όπως γίνεται συνήθως. Με τον σημερινό δεκάλεπτο συμβολικό αποκλεισμό στέλνουμε ένα μήνυμα στον κύριο Αγοραστό να επισπεύσει τις διαδικασίες και είμαι σίγουρος ότι είναι και δική του βούληση γιατί μπροστά στις ανθρώπινες ζωές δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Αυτό το κατάντημα στην είσοδο της Μαγνησίας είναι ότι πιο δυσφημιστικό για όλους μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει