Συμμετοχή Μαλαθούνη στο ψηφοδέλτιο του Ν. Φουρτούνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δήλωση Ιωάννη Μαλαθούνη, Συμβούλου Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Ν.Πηλίου

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους συνδημότες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο του νεοσύστατου Καλλικρατικού δήμου Ν.Πηλίου, κρίνω ότι έχω χρέος απέναντί τους να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην πρόοδο της περιοχής που ζω και εργάζομαι.

Η συμμετοχή μου στις εκλογές αυτές στοχεύει κυρίως να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών του δήμου που έχει ήδη επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά και στον προγραμματισμό-σχεδιασμό έργων στην νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 που πιστεύω θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ν.Πηλίου, που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη.

Κάτω λοιπόν από τις παρούσες συνθήκες θεωρώ επιβεβλημένη την συστράτευσή μου με τον δήμαρχο Νικόλαο Φορτούνα, του οποίου η χρηστή διαχείριση και αξιοκρατία που επέβαλε, έχουν κριθεί επανειλημμένα.

Η συμμετοχή μου δε με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής του δημάρχου “Αδέσμευτη αυτοδιοιτική πρωτοβουλία Ν. Πηλίου” σηματοδοτεί πέραν των άλλων την θέλησή μου να συνεχίσω να είμαι απέναντι σε μεθόδους και πρακτικές άλλων εποχών που υπηρετούν μικροσυμφέροντα και πελατειακές σχέσεις, νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος που ζήσαμε στον πρώην δήμο Σηπιάδος και ενσαρκώνονται στο πρόσωπο του υποψήφιου κ. Βακούλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει