Συμμετοχή του ιδρύματος "Άσπρες Πεταλούδες" στην «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η χαρά της συμμετοχής στην «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» και της από κοινού δράσης του Ιδρύματος ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ και της εταιρείας ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έδωσε επάξια στη πόλη του Βόλου τη πρώτη θέση. Βραβείο ηθικό και επιβράβευση υλική με το ποσό των 3.000 €, που ενισχύει ουσιαστικά τους κοινωνικούς δεσμούς και συμβάλλει στην επιτυχημένη προσπάθεια που καταβάλει σύσσωμη η τοπική κοινωνία, το πλήθος των συμπολιτών μας, να διατηρείται υγειές ένα από τα παλιότερα Ιδρύματα του τόπου μας, το Ίδρυμα ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ.

Αλληλέγγυα στους Ανθρώπους με Νοητική Αναπηρία, η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος έδωσε ώθηση και συνέχεια στην «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» συνεργαζόμενη με την Επιστημονική Ομάδα του Ιδρύματος ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ στην υλοποίηση του θεραπευτικού προγράμματος για άτομα με νοητική υστέρηση «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ SUPER MARKET», με θεαματικά αποτελέσματα.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος υπήρξε τόσο έκδηλη που μας δημιουργεί τη πεποίθηση ότι θα συνεχίσει, σύσσωμη με τη τοπική κοινωνία, να προσφέρει χαμόγελα κι αισιοδοξία στους Ανθρώπους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει