Συμφώνησαν για επανέναρξη της Serie A στις 13 Ιουνίου


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 19:14

Υπέρ της επανέναρξης της σεζόν στις 13 Ιουνίου τάχθηκαν οι ομάδες της Serie A, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Τετάρτης (13/05), ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί από την κυβέρνηση της χώρας.

Το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας στην Ιταλία έχει διακοπεί από τις 9 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την κυβέρνηση να έχει δώσει άδεια στους συλλόγους για να αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα (18/05).

Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει αποφασιστεί εάν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, έστω και χωρίς την παρουσία θεατών.

«Αν και η επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι υπό σκέψη, η ημερομηνία της 13ης Ιουνίου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η ιδανικότερη … σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα για την προστασία των παικτών και όλων των εμπλεκομένων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Serie A.

Επίσης η Λίγκα γνωστοποίησε ότι οι σύλλογοι κάλεσαν τους κατόχους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων «να τηρήσουν τις προθεσμίες πληρωμής που ορίζονται στις συμβάσεις, προκειμένου να διατηρήσουν μια εποικοδομητική σχέση μαζί τους».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 19:20

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει