Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κολυνδρίνη με μέλη του Σωματείου ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη συνάντησαν στο γραφείο της το Προεδρείο και μέλη του Σωματείου ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”.

Στα πλαίσια της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας και του Σωματείου συζητήθηκαν μελλοντικές δράσεις στις οποίες η Περιφέρεια θα είναι παρούσα όπως το έκανε μέχρι τώρα, αλλά και η πραγματοποίηση, εκ μέρους του Σωματείου, ενός ονείρου πολλών χρόνων που είναι η αγορά ενός αυτοκινήτου προσαρμοσμένου στις ανάγκες των ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες.

Μάλιστα η Αντιπεριφερειάρχης δεσμέυτηκε πως θα βοηθήσει μέσα από το θεσμικό της ρόλο αλλά και ως φυσικό πρόσωπο στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, αφού την αρχή έκανε ιδιώτης που πρόσφερει το ποσό των 10.000 Ευρώ. Το Σωματείο ευχαρίστησε την κ. Κολυνδρίνη για την συμπαράστασή της σε κάθε πρωτοβουλία και δράση του, κάτι που έχει αποδειχθεί στην πράξη, ενώ εκείνη δήλωσε “Σας χρωστάμε πολλά γιατί είστε εσείς που μας μαθαίνετε πόση δύναμη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος μέσα του”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει