Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού



Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 12:57

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, επισκέφθηκε την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην στενή και αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί από τη σημερινή Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, καθώς και στην επέκτασή της, στοχεύοντας σε νέες κοινές δράσεις που θα ανακουφίσουν τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας. 

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη θερμή υποδοχή και τον ενημέρωσε για το σημαντικό έργο που επιτελείται σήμερα από τους εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς όφελος των πολιτών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων, των μεταναστών, των ασυνόδευτων ανηλίκων, των ηλικιωμένων και των αστέγων.

Ο  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ για την παντός είδους προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελληνική Κοινωνία και του επέδωσε το μετάλλιο της Συνόδου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 12:57



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει