Συνάντηση Αχ. Μπέου με το Δήμαρχο Ρ. Φεραίου Δ. Νασίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνεργασία με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα, είχε την Τετάρτη, στο Βελεστίνο ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο της καλής και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας που η Δημοτική Αρχή του Βόλου επιδιώκει, τόσο με τους άλλους ΟΤΑ, όσο και με το σύνολο των φορέων της περιοχής.

Εξετάστηκαν ευρύτερα θέματα και δυνατότητες συνεργασιών, ενώ τέθηκε και το θέμα των οφειλών του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τη ΔΕΥΑΜΒ, από τη χρήση του δικτύου λυμάτων και του βιολογικού καθαρισμού. Το ύψος αυτής της οφειλής ανέρχεται στο ποσό των 200.000, περίπου, ευρώ και δημιουργ΄θηκε από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων περασμένων ετών.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών και με δεδομένη την κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι ΟΤΑ, συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός που προβλέπει την αποπληρωμή του χρέους σε 80 δόσεις και αφού καταβληθεί μια προκαταβολή της τάξης του 10%

Σε δήλωση του ο κ. Μπέος στάθηκε στις ιδιαίτερα καλές σχέσεις συνεργασίας, που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο Δήμους, και στην επιδίωξή του ανάλογο κλίμα να υπάρξει με όλους τους Δήμους της Μαγνησίας, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το παραγόμενο έργο και οι θετικές επιπτώσεις να υπάρξουν επ ωφελεία του συνόλου των πολιτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει