Συνάντηση Γεννηματά με τον δήμαρχο Λέσβου με θέμα το μεταναστευτικόΜε την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε το μεσημέρι ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.

O κ. Γαληνός, περιέγραψε τα βασικά προβλήματα που αφορούν τη Λέσβο με έμφαση στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, σημειώνοντας ότι «είναι ανάγκη η άμεση και ουσιαστική αποσυμφόρηση του νησιού». «Το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι ένα μείζον πρόβλημα, που απαιτεί αποφάσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Λέσβος δεν μπορεί να αντέξει άλλο βάρος για λογαριασμό ολόκληρης της Ευρώπης. Πρέπει να δοθεί άμεσα βιώσιμη λύση» πρόσθεσε.

Επίσης,ο κ. Γαληνός εξέθεσε στην κ. Γεννηματά τις αναπτυξιακές και άλλες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ληφθεί και υλοποιούνται από τη δημοτική Αρχή, ζητώντας τη στήριξη του δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, και τη θετική παρέμβαση της ίδιας.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι συμφωνεί με τις θέσεις του δημάρχου όσον αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό και επισήμανε την επιτακτική ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης της Λέσβου και όλων των νησιών.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018, 15:33

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει