Συνάντηση Δ. Κολυνδρίνη με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 8 Μαΐου, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, και μεταξύ των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το θέμα της μεταφοράς ή μη των Δικαστηρίων σε άλλο κτίριο.

Η κ. Κολυνδρίνη επισκέφτηκε στη συνέχεια τον συνεταιρισμό της Νέας Αγχιάλου «Δήμητρα», συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, και ακολούθως το 2ο ΕΠΑΛ, όπου με την ιδιότητά της και ως εκπαιδευτικού, είχε μια αναλυτική συζήτηση για τα θέματα λειτουργίας του σχολείου, αλλά γενικότερα της Παιδείας, με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, κ. Σαβελίδη και καθηγητές του Σχολείου.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το θέμα της εκπαίδευσης ναυτικών τρίτης τάξης, μια ειδικότητα που παρέχεται από το 2ο ΕΠΑΛ και από ελάχιστα άλλα ανά τη χώρα. Με αυτό το δεδομένο επαναβεβαιώθηκε η πολιτική βούληση όπως η Περιφέρεια ηγηθεί μιας προσπάθειας, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να διεκδικηθεί και πάλι η ίδρυση και λειτουργία Ναυτικής Ακαδημίας, στα Καλά Νερά, θέμα που εδώ και καιρό έχει «παγώσει»

Τέλος η κ. Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τη διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και ενημερώθηκε για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και που έχουν φέρει τα μέλη του σε έντονες και συνεχείς κινητοποιήσεις.

Χθες, Τετάρτη, η κ. Κολυνδρίνη, περιόδευσε σε Κορώπη, Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες και Άγιο Γεώργιο και συνομίλησε με τους κατοίκους, παρουσιάζοντας τους παράλληλα και το πρόγραμμα της παράταξης του Κώστα Αγοραστού, «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει