Συνάντηση Ζέττας Μακρή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 στις 12 το μεσημέρι η πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας Ζέττα Μακρή συνοδευόμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα παρουσιάστηκαν οι στόχοι και οι προτεραιότητες του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεσμεύθηκε για άμεση υποστήριξη των στόχων και δράσεων του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας καθώς και για προώθηση των σχετικών θεμάτων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προσωπικές συναδελφικές σχέσεις που τον συνδέουν με την Ζέττα Μακρή στην οποία και εξέφρασε δημόσια την εκτίμησή του.
Την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα της συνάντησης εξέφρασε στη συνέχεια η πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας Ζέττα Μακρή τονίζοντας ότι η υποστήριξη και η ενθάρρυνση των στόχων αποτελεί τη βάση για την υλοποίησή τους.