Συνάντηση Λιόλιου-Βασιλακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 17:37

Με θέμα συζήτησης τις αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συναντήθηκαν ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, στα γραφεία της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επισκέφθηκε τον νυν πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπως έκανε γνωστό ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πατρών.

Η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και διήρκησε περισσότερο από μία ώρα. Ο Βαγγέλης Λιόλιος ενημέρωσε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την πρόθεσή του να ξεκινήσει τις επισκέψεις στις επιμέρους Ενώσεις, στις οποίες θα αναλύσει το πρόγραμμά του.

Στο μεταξύ, ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ, Κώστας Τσαρτσαρής, ανακοίνωσε πως θα θέσει υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, τη στήριξή του στον Βαγγέλη Λιόλιο και την υποψηφιότητά του είχε γνωστοποιήσει ένας ακόμη παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ, ο Δήμος Ντικούδης. Ο Τσαρτσαρής και ο Ντικούδης υπήρξαν συμπαίκτες στην εθνική ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου το 2005.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 17:38

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει