Συνάντηση μελών της Συμμαχίας για το Νερό με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου είχαν το πρωί της Δευτέρας μέλη της Συμμαχίας για το Νερό και συζητήθηκε θετικά να ακολουθηθεί κοινή στρατηγική για τη διαφύλαξη του δημόσιου αγαθού και του περιβάλλοντος.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το νερό και τη διαφύλαξή του ως δημόσιο αγαθό, ενώ αναπτύχθηκε το θέμα της μόλυνσης του Παγασητικού και το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του βιολογικού.

Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία των πολιτών η μόλυνση του Παγασητικού αλλά και οι επιπτώσεις στον τουρισμό και στην τοπική οικονομία γενικότερα.

Υπήρξε σύμπλευση απόψεων μεταξύ των μελών της Συμμαχίας και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, που από την πλευρά της σημείωσε πως το νερό είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό.

Παράλληλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο παρουσίας της διοίκησης στην επόμενη κινητοποίηση της Συμμαχίας για το Νερό, είτε με παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, είτε με κινητοποίηση έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ. Η διοίκηση του ΕΚΒ εμφανίστηκε θετική στην πρόταση αυτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει