Συνάντηση προέδρων και μελών των Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου με την Πρόεδρο και μέλη της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου. Στη συνάντηση, που είναι η πρώτη που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μελών των δύο διοικήσεων κι έγινε σε άριστο κλίμα, ανταλλάχτηκαν απόψεις πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τέθηκαν οι βάσεις για μία επικοδομητική συνεργασία.

Οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν για την πραγματοποίηση ημερίδας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που άπτονται της καθημερινότητας, όπως αυθαίρετα, μεταβιβάσεις, κτηματολόγιο, αιγιαλός κ.λ.π. Για την από κοινού αντιμετώπιση θεμάτων μείζονος τοπικού ενδιαφέροντος , όπως είναι στις μέρες μας το θέμα των διοδίων. Για την ανταλλαγή απόψεων με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων των δύο κλάδων μέσα από κοινούς συνδικαλιστικούς αγώνες , όπως η αδυναμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών , η απειλή κατασχέσεων από το ΚΕΑΟ ο ευτελισμός των αμοιβών , η επιβολή της ανώτερης κλίμακας του ΦΠΑ κλπ. Για τη δημιουργία άτυπου οργάνου των δύο φορέων με τη συμμετοχή των Προέδρων, των Γεν.Γραμματέων και δύο μελών των διοικήσεων με στόχο την εξέταση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος .

Από την πλευρά του Δ.Σ.Β. συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Γαϊτάνης, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Χατζησταματίου, ο Γεν.Γραμματέας κ. Βασίλης Μπακαλιάνος και τα μέλη του Δ.Σ.Β. κ.κ Σωκράτης Κόκκαλης και Λευτέρης Σολιδάκης. Από την πλευρά του Τ.Ε.Ε. συμμετείχαν η Πρόεδρος κ.Νάνσυ Καπούλα, ο Αντιπρόεδρος κ.Δημήτρης Νιζάμης και τα μέλη της Δ.Ε. κ.κ. Γιώργος Γαργάλας, Κώστας Καραγιάννης και Δημήτρης Κατσαλής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει