Συνάντηση Π.Σκοτινιώτη με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Κ.Πιερρακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη» Κυριάκος Πιερρακάκης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στο Βόλο ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε επίσης η Αντιδήμαρχος κ.Νατάσα Οικονόμου, ο κ.Σκοτινιώτης ενημέρωσε τον κ.Πιερρακάκη για τα σημαντικά θέματα της πόλης και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής κατά την τελευταία τριετία, οι οποίες επικεντρώθηκαν στο τρίπτυχο “κοινωνική προστασία – βιώσιμη πόλη – επενδύσεις”.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν ότι πρόκειται για μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, αφού η επόμενη πενταετία συμπίπτει με την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ, κατά την οποία θα κριθούν σημαντικά ζητήματα για την προοπτική της πόλης.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ.Πιερρακάκης επισήμανε, όπως και χτες στη συνέντευξη Τύπου, ότι «οι εκλογές στο Δήμο Βόλου ξεπερνούν τα ζητήματα τοπικής φύσεως και ακουμπούν ζητήματα δημοκρατίας. Η ψήφος στις εκλογές πρέπει να είναι θετικού και όχι αρνητικού χαρακτήρα και να αφορά τις λύσεις που θα δοθούν στα μεγάλα προβλήματα της ανεργίας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου. Το έργο της Δημοτικής Αρχής είναι σημαντικό. Οι υγιείς δυνάμεις του τόπου πρέπει να στηριχτούν, υπερβαίνοντας τις όποιες μικρές διαφορές, καθώς αυτό το οποίο διακυβεύεται είναι το μέλλον της πόλης και του τόπου συνολικότερα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει