Συνάντηση Σουλούκου-Τζουγανάκη με φόντο την ΕΕΑ καταγγέλλει ο ΠΑΟΚ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, 21:16

Καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για συνάντηση παραμονές της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μεταξύ παραγόντων του Ολυμπιακού και ανθρώπων του Λευτέρη Αυγενάκη ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Όπως καταγγέλλουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, που συνδέεται με φιλική σχέση με μέλος της ΕΕΑ βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού καθώς και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ.

Πιο αναλυτικά:

Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, 21:18

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει