Συνάντηση στο Βόλο όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας κατά των πλειστηριασμών

Στις 11.00, στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση των κινημάτων κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων, από την περιοχή της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Ιάσονος – Φιλελλήνων), στις 11 π.μ.

Σκοπός της συνάντησης, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της κίνησης «Πολίτες της Μαγνησίας κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων», είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή εμπειριών και η κλιμάκωση της δράσης, για την προστασία της ιδιωτικής περιουσίας. Κρίνεται δε, ως απολύτως αναγκαία και καθοριστική, δεδομένου ότι από τις αρχές του ερχόμενου έτους δρομολογείται το σύστημα ηλεκτρονικής διεξαγωγής των πλειστηριασμών, το οποίο ήδη προετοιμάζεται.

Αδιαπραγμάτευτη στόχευση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών είναι να μην επιτρέψει σε οποιονδήποτε εφαρμόζει «κατοχικό δίκαιο», να λεηλατήσει την λαϊκή περιουσία προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους. Η λαϊκή περιουσία θα παραμείνει στο λαό και μόνον μια αληθινά δημοκρατική κυβέρνηση, που δεν θα σφετεριστεί την ψήφο των πολιτών, θα νομοθετήσει για την διευθέτηση χρεών προς τις τράπεζες και το δημόσιο με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και κανενός άλλου ντόπιου ή ξένου τοκογλύφου.

Η συνάντηση θα είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει