Συνάντηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και της Ομοσπονδίας Γραφείων Τελετών Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 , μεταξύ της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Γραφείων Τελετών Ελλάδας , αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γραφείων Κηδειών Ελλάδος κ. Αγγελέτο Νικόλαο ,τους Αντιπρόεδρους του Νομού Μαγνησίας κ.κ Λυρίτση Δημήτριο και Κωνσταντέλο Θωμά ,κ το μέλος της Ένωσης , κ Κουτίνα Ιωάννη , στο Γραφείο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Βόλου κ. Καντόλα Δημήτριου , παρουσία του συνεργάτη του κ. Κοσμαλή Βασίλειου και του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Κοινοχρήστων Χώρων & Ειδικών Συνεργείων , προκειμένου να συζητηθούν θέματα που άπτονται του καθαρισμού των στύλων της ΔΕΗ από τα αγγελτήρια θανάτων και μνημοσύνων .

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης , διότι όπως τονίστηκε , χρέος αλλά και αναγκαιότητα όλων , είναι ο ευπρεπισμός της πόλης μας , αποφασίστηκε όπως με τη συνδρομή όλων των Γραφείων Τελετών , όταν θα τοποθετούνται νέα αγγελτήρια , με ευθύνη αυτών που τα τοποθετούν θα απομακρύνονται αυτά που ήδη έχουν παρέλθει των ημερομηνιών των τελετών , ενώ παράλληλα θα απομακρύνονται και τυχόν αγγελτήρια ενοικιάσεων , πωλήσεων κλπ που ασχημαίνουν την εικόνα της πόλης .

Ο αντιδήμαρχος κ. Καντόλας Δημήτριος , ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας Γραφείων Τελετών για την συμβολή τους στην προσπάθεια καθαρισμού της πόλης και τόνισε ότι θα γίνουν όλες οι προσπάθειες ώστε μέσω της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας να καθοριστούν οι χώροι όπου θα τοποθετηθούν ειδικά πλαίσια μόνο για τα αγγελτήρια θανάτων και μνημοσύνων , μια πρόταση που κατατέθηκε από την Ομοσπονδία Γραφείων Τελετών , δια του Πρόεδρου της κ. Αγγελέτου Νίκου , ώστε να φτάσουμε κάποια στιγμή τα ευρωπαϊκά πρότυπα .

Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν και με άλλους φορείς που μπορούν να συμβάλλουν στον καθαρισμό της πόλης , αφού στόχος όλων θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα της πόλης , με ευθύνη όλων των πολιτών , μιας και τα προβλήματα σε ανθρωπινό δυναμικό και μηχανικά μέσα δεν επιτρέπουν πολυτέλειες παρελθόντων ετών .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει