Συναντήσεις κλιμακίου του τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία

Κλιμάκιο του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα κο Απόστολο Ψωμά, συνοδευόμενο από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, επισκέφθηκε το Σάββατο το Βόλο, όπου είχε επαφές με τα Σώματα Ασφαλείας και σχετικούς φορείς.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, συναντήθηκε με τους: Ταξίαρχο κο Ιωάννη Τόλια Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας, Γεώργιο Ντιζέ Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και Αθανάσιο Κουλούρη Διοικητή τμήματος Τροχαίας Βόλου. Στη συνέχεια μετέβη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Καταστήματος κο Βασίλη Αποστολάκη, τον Σύλλογο Σωφρονιστικών Υπαλλήλων και τον Σύλλογο Εξωτ. Φρούρησης.

unnamed1.jpg

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων. Σκοπός των συναντήσεων ήταν η καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών, των προαναφερθέντων φορέων, σε επίπεδο Νομού και διαπιστώθηκαν οι συνεχείς και υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και των Διοικήσεων να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

unnamed2.jpg

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σύσκεψη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, όπου και έγινε ο απολογισμός της επίσκεψης.

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία, το ΠΑΣΟΚ τοπικά και κεντρικά, αφουγκράζεται την κοινωνία και συνεχίζει με στοχευμένες και οργανωμένες παρεμβάσεις και επισκέψεις, να βρίσκεται πάντα κοντά στον πολίτη, στις ανάγκες και τα προβλήματά του.

unnamed.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει