Συναντηση Αντιπεριφερειαρχη με Προεδρο Ξενοδοχων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Καλτσογιάννη επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης. Στη συνάντηση συζητήθηκε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2014, που συζητείται την Πέμπτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς και οι δράσεις που μπορούν να αναλάβουν από κοινού Περιφέρεια και ξενοδόχοι για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας. Στη συνάντηση επισημάνθηκε η σπουδαιότητα του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου, που αποτελεί πύλη εισόδου της Θεσσαλίας για όλο τον κόσμο και η προσπάθεια που κάνει η Περιφέρεια για συνεργασία με περισσότερες αεροπορικές εταιρείες.

Ο κ. Καλτσογιάννης εξέφρασε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, που αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της περιοχής μας και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουμε, οι γνώσεις και η εμπειρία των επαγγελματιών του τουρισμού που εκπροσωπούνται από την Ένωση Ξενοδόχων, είναι πολύτιμη, προκειμένου να επιτύχουμε την υλοποίηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο τουρισμός είναι σύνθετη δραστηριότητα που εμπλέκονται αρκετοί παράγοντες και η συνεργασία όλων είναι προαπαιτούμενη, ώστε με συντονισμό δράσεων να υπάρξει το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε».

Από την πλευρά του ο κ. Ζαφείρης εξέφρασε την πρόθεση της Ένωσης Ξενοδόχων να απευθυνθεί στις αγορές που μας αφορούν στοχευμένα και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας με την Περιφέρεια, προκειμένου να εφαρμοστεί τόσο μία ενιαία πολιτική προβολής της περιοχής μας, όσο και μία πολιτική προβολής εξειδικευμένη για τις διάφορες κατηγορίες ξενοδοχείων σεβόμενοι τις διαφορετικές ανάγκες μικρών και μεγάλων μονάδων, με γνώμονα πάντοτε το ότι ο προορισμός είναι ένας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει