Συνδικάτο Μετάλλου Μήτσος Παπαρήγας: Για τις τριμερείς με τη ΒΕΜΕΚΕΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με ευθύνη της εργοδοσίας της ΒΕΜΕΚΕΠ, αναβλήθηκαν οι δύο τριμερείς συναντήσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν η μία την Τρίτη 10 Μαΐου στο Υπουργείο Εργασίας και η άλλη την Τετάρτη 11 Μαΐου στο ΣΕΠΕ Μαγνησίας.

Οι τριμερείς αφορούσαν τις απολύσεις που έγιναν από τη ΒΕΜΕΚΕΠ, και την συνδικαλιστική δίωξη και απόλυση της συναδέλφισσας Τασολάμπρου Χρυσούλας. Οι νέες ημερομηνίες που καθορίστηκαν, είναι την Τρίτη 17 Μάιου στο Υπουργείο Εργασίας και την Πέμπτη 19 Μάιου στο ΣΕΠΕ Μαγνησίας.

Η παρελκυστική και απαξιωτική ενέργεια της εταιρείας να μην παρουσιαστεί στις τριμερείς, συνάντησε την καταδίκη των δεκάδων εκπροσώπων σωματείων και συνδικαλιστών που παραβρέθηκαν σήμερα στο ΣΕΠΕ Μαγνησίας, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη τους και την συμπαράστασή τους. Αυτή η αλληλεγγύη που εκφράστηκε και σήμερα, είναι το μεγάλο μας όπλο απέναντι στον αυταρχισμό και την αλαζονεία της εργοδοσίας.

Αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά, ότι η επιδίωξη της εργοδοσίας είναι να απαλλαγεί από κάθε τίμιο, δραστήριο συνδικαλιστή αλλά και κάθε εργάτη που στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση των αντεργατικών της επιλογών και σχεδίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει