«Συνεδρίαση με συνθήκες κρυφού σχολειού από τους πρόθυμους συμβούλους της ΕΟΠΕ»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 21:49

Η απόφαση της ΕΟΠΕ να χρίσει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή στην Volley League γυναικών δεν έμεινε ασχολίαστη από πλευράς ΠΑΟΚ. O «δικέφαλος του Βορρά» έβαλλε κατά των «ερυθρόλευκων» και της Ομοσπονδίας!

Αναλυτικά η θέση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Σε μία συνεδρίαση διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με συνθήκες κρυφού σχολειού εν έτει 2020, δια τηλεφωνικής περιφοράς, ο Ολυμπιακός ορίστηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των θετικών ψήφων των συμβούλων.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους συμβούλους της ΕΟΠΕ και ειδικότερα στους Βορειοελλαδίτες συμβούλους Νίκο Δατσέρη, Δήμητρα Χαριτίδου και Θεόφιλο Ορφανίδη (Θεσσαλονίκη), καθώς και τον Αντώνη Τελλόπουλο (Αλεξανδρούπολη) για την περήφανη στάση τους.

Στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν επόμενο, υποδέχθηκαν με χαμόγελα, τον ορισμό των Ερυθρολεύκων ως Πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών από τους πρόθυμους συμβούλους της ΕΟΠΕ και από τον ακόμα πιο πρόθυμο Πρόεδρό της.

Βέβαια είναι γεγονός ότι θα πλήττονταν καίρια το βόλεϊ και τα κατάμεστα γήπεδα της φετινής σεζόν θα άδειαζαν του χρόνου, αν δεν ανακηρυσσόταν πρωταθλητής φέτος. Ο επόμενος παρακαλώ…».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 21:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει