Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές οργανώσεις Μαγνησίας: Όλοι στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο 23 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές οργανώσεις του νομού Μαγνησίας, πραγματοποίησαν την Συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Ε.Κ. Βόλου.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές οργανώσεις, επισήμαναν ότι έρχονται νέα αντιλαϊκά μέτρα: «οι συντάξεις μας εξαφανίζονται, η υγεία εμπορευματοποιείται, τα κοινωνικά ασφαλιστικά μας δικαιώματα σφαγιάζονται. Οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα καλό απ’ αυτήν την διαπραγμάτευση, που γίνεται με γνώμονα τα συμφέροντα του κεφαλαίου, εντός της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, με λίγα λόγια «ένα παζάρι όπου ο λαός είναι από χέρι χαμένος».

Επίσης, τόνισαν ότι: «νέα αντεργατικά μέτρα και νέες περικοπές έρχονται να προστεθούν πάνω στον σφαγιασμό που έχουμε δεχτεί, ότι αντεργατικό, αντισυνταξιουχικό, αντιλαϊκό μέτρο ψηφίστηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ισχύει στο ακέραιο και όπως οι κυβερνήσεις αλλάζουν, μόνο τα μέτρα μένουν και εμπλουτίζονται».

Οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων, εκτός της περιγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι, κάλεσαν όλους τους συνταξιούχους της Μαγνησίας να συμμετάσχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο 23 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη στην Αθήνα ώστε να διαδηλώσουν μαζί με τους συνταξιούχους απ’ όλη την Ελλάδα για τα δίκαια αιτήματα τους.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης οι ενδιαφερόμενοι συνταξιούχοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:

Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Μαγνησίας………………………………24210-31307
Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ ν. Μαγνησίας……………………..24210-38663
Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) ν. Μαγνησίας…………….24210-23789
Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ περιφέρειας Θεσσαλίας «Αγ. Νικόλαος»….24210-21102

Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 12:00 το μεσημέρι από το Δημαρχείο Βόλου.

Η μετακίνηση είναι δωρεάν.

Στην σκληρή και μαύρη πραγματικότητα η μόνη απάντηση είναι: η συσπείρωση των δυνάμεων, δυνάμωμα του μετώπου αντίστασης και ανατροπής των βάρβαρων πολιτικών και η κατάργηση όλων των αντιλαϊκών, αντιασφαλιστικών νόμων.

Η ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ-ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει