Συνεργασία Μπέου – Καραμπάτσα – Μακρή για σοβαρά λειτουργικά ζητήματα της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση ,όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Συνεργασία για σοβαρά λειτουργικά ζητήματα της πόλης είχαν την Δευτέρα, ο νέος Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, κ. Κων. Καραμπάτσας, με τη συμμετοχή της βουλευτού της ΝΔ, κ. Ζέττας Μακρή, που επιδεικνύει αμέριστο ενδιαφέρον και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και για τα θέματα του Βόλου

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε όπως δυο κεντρικά ακίνητα, ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου Βόλου, που μέχρι σήμερα παρέμεναν αναξιοποίητα και επιπλέον επιβάρυναν την αισθητική εικόνα της πόλης, πρόκειται σύντομα να μετατραπούν σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης, δίνοντας έτσι μια ανάσα ανακούφισης στο οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει.

Όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, οι διαδικασίες (άδειες, εργασίες κατεδάφισης, προκηρύξεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος) θα είναι κατεπείγουσες, ώστε μέσα στον Οκτώβριο να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπέος πρόκειται μια μικρής, μεν, κλίμακας, αλλά ουσιαστικές και λειτουργικές παρεμβάσεις που καθιστούν την καθημερινότητα των πολιτών ευκολότερη και που θα συνεχιστούν, αφού κεντρική επιλογή της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε να δίνονται άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε οξυμμένα προβλήματα.

Στο ίδιο μήκος κλίματος και οι δηλώσεις του κ. Καραμπάτσα και της κ. Μακρή που υπογράμμισαν τον κοινωνικό χαρακτήρα της παρέμβασης, αλλά και της ανάγκης οικονομικής αξιοποίησης των ιδιοκτησιών του Ιδρύματος, για τη περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει