Συνεργασία Π.Σκοτινιώτη – Εμπορικού Συλλόγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της πόλης και την τόνωση της εμπορικής αγοράς, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, με τη συμμετοχή και υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».

Ο κ. Σκοτινιώτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή, από τους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών κρουαζιέρας, με την πεποίθηση ότι η πόλη μπορεί να αποκομίσει σημαντικά οφέλη από την ανάπτυξη αυτού του είδους τουρισμού. Τόσο ο Πρόεδρος Κ.Τσέλιος όσο και τα άλλα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, συμφώνησαν ότι έγιναν σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τη λειτουργία των λαϊκών αγορών και το παράνομο εμπόριο, το κυκλοφοριακό και την καθαριότητα της πόλης.

unnamed2.jpg

Ακόμη, έγινε συζήτηση για γενικότερα θέματα της πόλης, όπως η αξιοποίηση δημοτικών χώρων και οι προοπτικές προσέλκυσης μεγάλων επενδύσεων, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία του Δήμου Βόλου με τον Εμπορικό Σύλλογο για την διοργάνωση εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν επισκέπτες στην πόλη και θα δημιουργήσουν προοπτικές αναθέρμανσης της τοπικής οικονομίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει