Συνεχίζεται η συντήρηση του οδικού δικτύου απ” άκρη σ” άκρη της Μαγνησίας

Γ. Καλτσογιάννης: Θα βελτιωθεί κατά πολύ η οδική ασφάλεια στο επαρχιακό δίκτυο της Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η ΠΕ Μαγνησίας με το Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών και μέσω ιδίων πόρων συνεχίζει να αντιμετωπίζει καθημερινά με αμείωτη ένταση θέματα συντήρησης του οδικού δικτύου, άρσης καταπτώσεων αλλά και αποχιονισμούς.

«Προτεραιότητα μας είναι η οδική ασφάλεια και η προσβασιμότητα όλων των περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας, που προάγουν τις ανθρώπινες μετακινήσεις και τις μεταφορές. Με συνεχείς παρεμβάσεις στα επικίνδυνα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου σε συνδυασμό με άλλα δημοπρατημένα έργα (ασφαλτικά – σήμανση – ηλεκτροφωτισμός), θα βελτιωθεί κατά πολύ η οδική ασφάλεια στο επαρχιακό δίκτυο της Μαγνησίας, ώστε αυτή να είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης.

Συγκεκριμένα από τις αρχές του νέου έτους έχουν πραγματοποιηθεί:

Διαγράμμιση στα τμήματα: Ε.Ο. Βόλου-Φαρσάλων, Βελεστίνο-Αερινό-ΠΑΘΕ, Αερινό-Περίβλεπτο-Κοκκίνα, Μικροθήβες-Αιδίνιο-Αλμυρός-Πλάτανος-Σούρπη-Πτελεός-Δέλτα Αχιλλείου, Π.Ε.Ο. Λαρίσης-Σέσκλο, Π.Ε.Ο. Λαρίσης-Διμήνι-Παλιούρι, Ζαγορά-Πουρί, Κεραμίδι-Κανάλια, Χάνια-Καράβωμα-Ζαγορά, Χάνια-Χιονοδρομικό-Κισσός, Αχίλλειο-Γλύφα.

Επισκευή οδοστρώματος στα τμήματα: Π.Ε.Ο. Βόλου-Λαρίσης, Βόλος-Πορταριά-Μακρυνίτσα, Βόλος-Μελισσιάτικα-Κερασιά-Κανάλια, Χορεύτρα-Τσαγκαράδα-Ανήλιο-Μούρεσι-Κισσός-Μακρυρράχη-Καράβωμα-Ζαγορά-Πουρί, Π.Ε.Β.-Κανάλια-Κεραμίδι, Αγριά-Δράκεια, Λεχώνια-Άγιος Βλάσιος-Άγιος Λαυρέντιος, και Κορώπη-Μηλιές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει