ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα των εκλογών

Ολονύχτια απευθείας μετάδοση, με την εγκυρότητα της Συντακτικής Ομάδα του e-Volos.gr

– 00.15: Πάνω από 14% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στην Μαγνησία στο 87,27% των εκλογικών τμημάτων

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει το 39,96% και τη ΝΔ να ακολουθεί στο 25,37% διαμορφώνεται το αποτέλεσμα στο 87,27% των εκλογικών τμημάτων.

ΔΕΙΤΕ την σχετική καρτέλα:

Χωρίς τίτλο25.jpg

– 23.55: Ολονύχτιο θρίλερ στην Μαγνησία με τις έδρες

Μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ

Σε ολονύχτιο εξελίσσεται το θρίλερ της κατανομής των εδρών στην Μαγνησία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του ΚΚΕ και των ΑΝΕΛ, με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 59,94% της ενσωμάτωσης να καταλαμβάνει ακόμα και 5 έδρες.

– 23.45: 5 έδρες για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία στο 59,32%

Η 6η έδρα στη ΝΔ και στην Ζέττα Μακρή

5 έδρες δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ για την Μαγνησία το σύστημα της Singular Logic στο 59,32% της ενσωμάτωσης και πιο συγκεκριμένα στους κ.κ. Μεϊκόπουλο, Τζήκα, Δελημήτρο, Λεμονή και Παπανάτσιου, ενώ την 6η την δίνει στη ΝΔ και στην κα Ζέττα Μακρή.

Δείτε την σχετική καρτέλα:

33.jpg

22.jpg

-23.15: Πάνω από 13% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στην Μαγνησία στο 62,11% των εκλογικών τμημάτων

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει το 39,50% και τη ΝΔ να ακολουθεί στο 25,84% διαμορφώνεται το αποτέλεσμα στο 62,11% των εκλογικών τμημάτων.

ΔΕΙΤΕ την σχετική καρτέλα:

7o.jpg

– 22.15: Η σταυροδοσία στην Μαγνησία στο 4,66% των εκλογικών τμημάτων

Mε τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο πρώτο στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ζέττα Μακρή, Χρήστο Μπουκώρο και Σάκη Κοκκίνη, να αγωνίζονται ψήφο – ψήφο, με την κ. Μακρή να προηγείται στη ΝΔ, η σταυροδοσία στην Μαγνησία στο 4,66% των εκλογικών τμημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

4o.jpg

5o.jpg

6o.jpg

– 21.45: Πώς διαμορφώνεται το αποτέλεσμα στην Μαγνησία στο 37,27% των εκλογικών τμημάτων

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει το 38,24% και τη ΝΔ να ακολουθεί στο 26,84% διαμορφώνεται το αποτέλεσμα στο 37,27% των εκλογικών τμημάτων.

ΔΕΙΤΕ την σχετική καρτέλα:

3o.jpg


– 20.55: Πως διαμορφώνονται τα αποτελέσματα στην Μαγνησία στο 13,04% των εκλογικών τμημάτων

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει το 37,07%, τη ΝΔ να ακολουθεί στο 27,81% και τρίτο κόμμα το ΚΚΕ στο 7,53%, διαμορφώνονται τα αποτελέσματα στην Μαγνησία στο 13,04% των εκλογικών τμημάτων.

ΔΕΙΤΕ την σχετική καρτέλα:

2o.jpg


– 20.45: Αλ. Μεϊκόπουλος: Ερχόμαστε για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε (Video)

Ποιό το μήνυμα του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο e-Volos.gr

Ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο μέχρι πρότινος και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρος Μεϊκόπουλος, δηλώντας τα εξής στην κάμερα του e-Volos.gr, λίγη ώρα μετά την μετάδοση των EXIT POLLS:

“Είναι μια ιστορική ημέρα για την Μαγνησία, για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη. Ένας πανευρωπαϊκός άνεμος αλλαγής έχει φυσήξει από σήμερα το βράδυ. Τα αποτελέσματα αυτά, η διαφορά αυτή, ήταν αναμενόμενη, δεν μας εκπλήσσει. Τα μηνύματα της κοινωνίας όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ ξεκάθαρα, αλλαγή πλεύσης, αλλαγή πολιτικής.

Ερχόμαστε λοιπόν ως ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση πλέον όλων των Ελλήνων, χωρίς να διχάσουμε, ενώνοντας τον κόσμο, με πνεύρα ομόνοιας και επαναφέροντας την πολιτική ξανά στο προσκύνιο, την πραγματική πολιτική, αυτή που ακουμπάει και δίνει απαντήσεις στα αυξημένα καθημερινά κοινωνικά προβλήματα. Θα σταθούμε λοιπόν δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα στα προβλήματά του, διεκδικώντας άμεσες ρεαλιστικές και εφικτές λύσεις.

Ευχαριστούμε πραγματικά όλο το κόσμο που μας εμπιστεύτηκε, δεν θα τον προδώσουμε, δεν θα τον απογοητεύσουμε. Ερχόμαστε για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε. Σε πνεύμα σύνεσης, με ψυχραιμία, χωρίς αλαζονεία, δεν είμαστε ρεμβασιστές. Είμαστε αυτοί στους οποίους ακουμπάει όλος ο ελληνικός λαός”.

– 19.55: Από το Νεοχώρι Πηλίου έρχεται το πρώτο αποτέλεσμα για την Μαγνησία

Με υπερδιπλάσια διαφορά έναντι της Ν.Δ. το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο αποτέλεσμα για την Μαγνησία, που έρχεται από το Νεοχώρι Πηλίου.

ΔΕΙΤΕ την σχετική καρτέλα:

1o.jpg


– 19.00: EXIT POLL 2015: Τα αποτελέσματα των EXIT POLLS για τις εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: 35,5% – 39,5% – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 23,0% – 27,0%

Τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο θριαμβευτή των εκλογών 2015 δείχνουν τα exit polls που ανακοινώθηκαν στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (25/01/2015).

Συγκεκριμένα, με βάση το -κοινό- exit poll των καναλιών ALPHA (MARC), ANT1 (METRON Analysis), MEGA (GPO), ΝΕΡΙΤ (AlCO) και STAR (MRB), τα αποτελέσματα στις βουλευτικές εκλογές 2015 διαμορφώνονται ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 35,5% – 39,5%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 23,0% – 27,0%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,4% – 8,0%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 6,4% – 8,0%
K.K.E: 4,7% – 5,7%
ΠΑΣΟΚ: 4,2% – 5,2%
ΑΝ.ΕΛ: 3,5% – 4,5%
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ: 2,2% – 3,2%
ΛΑΟΣ: 0,6% – 1,6%
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Μ.ΑΡ.Σ.: 0,6% – 1,6%
ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜ.ΑΡ.: 0,3% – 0,7%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 3,0% – 4,6%

***

Το e-Volos.gr είναι εδώ και όπως σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, έτσι και σε αυτές, τις κρισιμότερες βουλευτικές εκλογές, από την πρώτη στιγμή της προκήρυξής τους μέχρι και την ανάδειξη της λαϊκής ετυμηγορίας, έγκαιρα, με ευθύνη έναντι της ιστορικότητας των στιγμών και με την αναγνωρισμένη εγκυρότητα της Συντακτικής του Ομάδα, μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Η τεράστια αυτή προσπάθεια κορυφώνεται απόψε, με την ολονύχτια απευθείας μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Λεπτό προς λεπτό, με διαδραστικούς πίνακες, σε απευθείας ανοιχτή γραμμή με τα επιτελεία όλων των κομμάτων, η Συντακτική Ομάδα του e-Volos.gr, από την στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπτες, γράφει τη νεότερη Ιστορία του τόπου. Γιατί την Ιστορία την γράφουν οι έχοντες την απήχηση στις συνδειδήσεις του κόσμου και μόνον αυτού.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Η Συντακτική Ομάδα του e-Volos.gr
Μέλους της Περιφερειακής Ένωσης Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης (Π.Ε.ΔΙ.Μ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα:

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα αποτελέσματα σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών

EXIT POLL 2015: Τα αποτελέσματα των EXIT POLLS για τις εκλογές

Αλ. Μεϊκόπουλος: Ερχόμαστε για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε (Video)

Ο λαός έγραψε ιστορία – Το σάπιο κατεστημένο φεύγει…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει