Συνταξιούχοι ΙΚΑ:Απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. νομού Μαγνησίας, καταγγέλλει ως απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη την καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου.

Στο πρόσωπο των συναδέλφων συνδικαλιστών Εύης Καρυδάκη και Θεόδωρου Τσαλούχα γίνεται προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και το εργατικό ταξικό κίνημα για την αυτονόητη αντίδραση τους, για την υπεράσπιση των συμφερόντων εργαζομένων που τους είχαν βγάλει στην διαθεσιμότητα με σκοπό να τους απολύσει η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012.

Τελικά, είναι αποδειγμένα ιστορικά, ότι μπορεί να αλλάζουν οι κυβερνήσεις στην αστική δημοκρατία, άλλα οι πολιτικές τους και τα μέτρα τους είναι στην ίδια κατεύθυνση:

ή με την ποινικοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων,
ή να ψηφίζουν νόμους που περιορίζουν και εμποδίζουν την αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων να παλέψουν για την ικανοποίηση των αναγκών τους, όπως θέλει να κάνει και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υλοποιώντας τα προαπαιτούμενα μέτρα του τρίτου μνημονίου, με την δεύτερη αξιολόγηση, που περιλάμβανε την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, τις ομαδικές απολύσεις και την κατάργηση των Σ.Σ.Ε..

Ένα είναι σίγουρο, ότι καμία απόφαση, δε θα σταματήσει την συνδικαλιστική δράση της εργατικής τάξης η οποία με ρωμαλέο οργανωμένο ταξικό κίνημα θα ανατρέψει όλες τις παρεμβάσεις και τις πολιτικές που συνεχίζουν την πιο βάρβαρη καπιταλιστική εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει