Συντονισμένη δράση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην Περ. Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συντονισμένη δράση πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και συγκεκριμένα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο της δράσης, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (14 & 15-05-2014), σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, συνολικά εννέα άτομα.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι σημαντικότερες περιπτώσεις και συγκεκριμένα:

– Συνελήφθη προχθές το πρωί στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ένας 57χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 88.489,57 ευρώ. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους για μη καταβολή ληξιπρόθεσμων χρεών το Δημόσιο.
– Συνελήφθη προχθές το πρωί στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 52χρονη , για οφειλές προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 51.035,76 ευρώ.
– Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 51χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση από κοινού με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
– Συνελήφθη χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 71χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη προς το Δημόσιο και περί επιταγών, με συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών.
– Συνελήφθη χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 26χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ παρόμοιες στοχευμένες δράσεις, θα συνεχιστούν στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει