ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή Δούκα στη Νέα Δημοκρατία: «Απλά ντροπή»Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, 18:40

«Εκτός από την επιστροφή του κ. Καμπόσου με τις μισαλλόδοξες δηλώσεις, η ΝΔ αποφάσισε και την επιστροφή του κ. Δούκα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και σχολιάζει ότι «τις δύσκολες αυτές ημέρες, που χιλιάδες συμπολίτες μας δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές, η ΝΔ επέλεξε να επιβραβεύσει τον κ. Δούκα, ο οποίος με κυνισμό καυχιόταν για την επιχείρηση εξαγοράς των πυρόπληκτων της Ηλείας στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «όταν η ΝΔ διέγραψε τον κ. Δούκα έλεγε ότι τα λεγόμενα του είναι μακριά από “τις αρχές και τις αξίες της”» και θέτει το ερώτημα: «Ποιες “αρχές και αξίες” υπηρετεί άραγε σήμερα η επιστροφή του;». «Απλά ντροπή», σχολιάζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με απόφασή του στις 18/7/2023 ανακάλεσε προηγούμενη (7/2/2022) με την οποία είχε διαγράψει από τη ΝΔ τον Πέτρο Δούκα. Ο κ. Δούκας έχει πλέον την ιδιότητα του μέλους του κόμματος καθώς και τα δικαιώματα και αξιώματα που απορρέουν απ’ αυτήν.

Υπενθυμίζεται ότι o κ. Μητσοτάκης είχε διαγράψει τον Πέτρο Δούκα μετά από δημόσια δήλωσή του σύμφωνα με την οποία στις πυρκαγιές του 2007 κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ, ένα εξ αυτών ο Πέτρος Δούκας, κατέβηκαν στην Ηλεία μοιράζοντας με βαλίτσες χρήματα στους πυρόπληκτους.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, 18:48Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει