Σχολική γιορτή για τη λήξη των μαθημάτων στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σχολική γιορτή για τη λήξη των μαθημάτων, προς τιμή των τελειόφοιτων μαθητών και μαθητριών του 6ου Γυμνασίου Βόλου, διοργανώνεται την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στις 18:30 το απόγευμα, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και υπό την αιγίδα των καθηγητών του σχολείου. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση όλων των δράσεων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, η εκδήλωση θα έχει ως εξής:

Έναρξη – Ομιλίες

«Η άλλη Ελλάδα / Ομογένεια, Πολιτισμός & Επικοινωνία, Σήμερα.» Αθηνά Αγγελούδα NLP Business & Life Coach Soft Skill Trainer

Λογοτεχνικό δρώμενο: «Αξίες μέσα από μια φιλολογική οπτική». Χατζηνικολάου Α.– Μωραϊτου Κ.

Προγράμματα : «Πολιτισμός. Η Τέχνη της συνύπαρξης» – «Τεχνολογία των Ελλήνων. Διαδρομή στο χρόνο». Θεατρικό δρώμενο παρουσίασης του βιβλίου του Διονύση Λεϊμονή, Φιλόλογου – Συγγραφέα «Το 17ο Κιβώτιο». Λουμπάκη Σ.- Νικολαϊδου Π.- Ζαγόρη Β.

Σύνδεση μέσω Skype με Δημήτρη Κουρκουμέλη, αρχαιολόγο στα Κύθηρα. «Ενάλια αρχαιολογία, εξερευνώντας τα ναυάγια».

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας: «Ανα-γνωρίζοντας την Ελευθερία των ανθρώπων και των Λαών». Εικόνα-Μουσική-Χορός. Μπαραμπατζή Μ.- Καρέτσος Α.- Κομνός Α.

Παρουσίαση Επίσκεψης του αδελφοποιημένου Σχολείου του Παλέρμο της Σικελίας “Liceo Classico Statale VITTORIO EMANUELE” στο Γυμνάσιο μας. Πατσαρούχα Β. Σύνδεση με το σχολείο του Παλέρμο μέσω Skype.

Πολιτιστικό Πρόγραμμα: «Από το Ίλιον στη γη της Ιωνίας, ταξιδεύουμε … αναζητώντας τη “Γνώση” και τη “Σοφία” με την παιχνιδιάρικη διάθεση του Καραγκιόζη». Πατσαρούχα Β. – Κούκιου Δ.

Παρουσίαση της Εκπαιδευτικής εκδρομής στην Τουρκία: Ίλιον – Πέργαμος – Αϊβαλί – Προύσα – Χάλκη – Κωνσταντινούπολη

Θέατρο Σκιών. Παράσταση

Παραδοσιακοί Χοροί

Μουσική Παράσταση. Ήχος και Εικόνα. «Ταξιδεύοντας με την «Ελευθερία» μας και τον «Πολιτισμό» μας στη πόλη της Δημοκρατίας, την ΑΘΗΝΑ».

«Αποχαιρετώντας τα παιδιά μας». Απονομή αναμνηστικών στους Μαθητές και Μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου

Γλέντι – Τραγούδι – Χορός. Μεζεδάκια με τη χορηγία των Γονέων και των Φίλων του σχολείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει