Σχόλιο Χρυσοβελώνη για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου «ΣΟΒΕΛ»

Σχολιάζοντας την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής χάλυβα «ΣΟΒΕΛ» στη Μαγνησία και την θέση σε διαθεσιμότητα 320 εργαζομένων της θυγατρικής εταιρίας της ΣΙΔΕΝΟΡ στον Αλμυρό, η Αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Η σημερινή ανακοίνωση της ΣΙΔΕΝΟΡ προκάλεσε δικαιολογημένη απογοήτευση στην κοινωνία της Μαγνησίας, δυστυχώς όμως δεν ήταν απρόσμενη. Στην Ελλάδα του Μνημονίου μόνο οι Συγκυβερνώντες ζουν στον εικονικό κόσμο των “ρεκόρ εξαγωγών” για τις βιομηχανίες και της “ανάσχεσης της ύφεσης”. Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες βιώνουν καθημερινά την πραγματικότητα της οικονομικής κατάρρευσης και των λουκέτων ακόμα και σε πρωτοπόρες βιομηχανίες όπως η ΣΟΒΕΛ με επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ, μόνο κατά την τελευταία τετραετία.

Τα πάντα πια δείχνουν πως ακόμη και οι πλέον γενναίες προσπάθειες του ιδιωτικού τομέα να στηρίξει την ανάπτυξη θα πέφτουν συνέχεια στο κενό, όσο η Ελλάδα εφαρμόζει το αντιπαραγωγικό και υφεσιακό μοντέλο που επιθυμεί η Τρόικα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει