Σύλληψη 29χρονου στο Βόλο – "Άνοιξε" δυο πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ

Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας του Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων

Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δύο κλοπές – διαρρήξεις, μία τετελεσμένη και μία απόπειρα, σε δύο καταστήματα της πόλης.

Ειδικότερα, ο 29χρονος αρχικά διέρρηξε κεντρική είσοδο πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ και αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ. Στη συνέχεια, μετέβη σε έτερο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, όπου αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο, αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 29χρονου σε χώρο του δεύτερου καταστήματος και τη σύλληψή του.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 29χρονου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας του Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση ασφάλειας Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει