Σύσκεψη εκπροσώπων δημόσιων δομών δια βίου μάθησης και απασχόλησης με την αντιδήμαρχο Παιδείας

“Την Τρίτη και μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, κ. Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων δημόσιων φορέων διά βίου μάθησης και απασχόλησης με έδρα τον Βόλο”, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Στην διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των φορέων συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, αλλά και την προοπτική να οργανώσουν από κοινού εσπερίδα ενημέρωσης του κοινού σχετικά με το πεδίο δραστηριοτήτων τους και τις ευκαιρίες κατάρτισης των κατοίκων του Δήμου Βόλου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν η κ. Μαρία Βούλγαρη, διευθύντρια του ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου, ο κ. Γεώργιος – Αριστείδης Παπαθανασίου, διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου, η κ. Μαρία Κοντογιάννη, διευθύντρια του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ Βόλου, η κ. Αικατερίνη Πάππα, διευθύντρια του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βόλου, ο κ. Χαράλαμπος Σαμαντζής, εκπρόσωπος του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο κ. Λίνος Βίγκλας, διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βόλου, και ο κ. Πάρης Κτενάς, Προϊστάμενος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει