Σύσκεψη κορυφής την Τρίτη στον Παναθηναϊκό


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 00:26

Η νέα απώλεια βαθμών στη Λάρισα και δη ο τρόπος με τον οποίο έχασε στο φινάλε (87ο λεπτό) ο Παναθηναϊκός (άλλους) δύο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΛ (1-1), σε ένα ματς που φάνηκε να ελέγχει και θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» νωρίτερα, όπως όλα δείχνουν θα φέρει σύσκεψη κορυφής την Τρίτη (29/9) ανάμεσα στη διοίκηση και τις «κεφαλές» του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συζήτηση είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει κι ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ήταν πολύ προβληματισμένος από τους δύο χαμένους βαθμούς, αλλά και από την εικόνα των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο, που έμοιαζαν σαν να… προκαλούν την τύχη τους.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ, είχε επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του μετά τον αγώνα στο «Αλκαζάρ» και σε πρώτη φάση δεν προτίθεται να πάρει «εν θερμώ» αποφάσεις.

Θέλει να κάνει υπομονή και να στηρίξει το πλάνο που χάραξε με τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος τον περασμένο Ιούνιο, όμως από την άλλη τον προβληματίζει πολύ η (επαναλαμβανόμενα) «αναιμική» εικόνα και η αστάθεια του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια του.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 00:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει