Τέλη Οκτωβρίου, η πρεμιέρα της σειράς για τα εφηβικά χρόνια του Colin KaepernickΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021, 12:08

Στις 29 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η σειρά έξι επεισοδίων για την εφηβεία του αθλητή της NFL και ακτιβιστή των δικαιωμάτων των πολιτών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων Colin Kaepernick.

Η σειρά, με τίτλο «Colin Black & White» και με παραγωγούς την Ava DuVernay και τον ίδιο τον Kaepernick, είναι η ιστορία ενηλικίωσής του και αφηγείται τα χρόνια πριν την NFL όταν ο ίδιος «ερχόταν αντιμέτωπος με τα προβλήματα της φυλετικής καταγωγής, κοινωνικής τάξης και κουλτούρας ως Μαύρος υιοθετημένος από οικογένεια Λευκών». Μιλά για τις εμπειρίες, οι οποίες συνέβαλαν στη διαμόρφωση του Kaepernick-ακτιβιστή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε κατά της αστυνομικής βίας, τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Τον ρόλο του εφήβου Kaepernick υποδύεται ο Jaden Michael, ενώ στον ρόλο των γονιών του είναι οι Nick Offerman και Mary-Louise Parker. Ο ίδιος ο Kaepernick εμφανίζεται στη σειρά ως ο αφηγητής του σήμερα ο οποίος ξεναγεί τους θεατές στα εφηβικά βιώματά του. «Δεν γνωρίζετε τον Kaepernick έως ότου γνωρίσετε τον Colin» σημείωσαν από το Netflix.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτή την πρώτη ματιά σε ένα πρότζεκτ το οποίο, τα τελευταία δύο χρόνια, συνδημιουργούσα με την απαράμιλλη Ava DuVernay» ανέφερε, σε ανακοίνωση, ο Colin Kaepernick. «Ανυπομονώ να συναντήσει ο κόσμος τον απίστευτο Jaden Michael, έναν νεαρό ηθοποιό που παίζει εμένα στα χρόνια μου στο γυμνάσιο, ένα παιδάκι που μεγάλωνε στο Turlock στην Καλιφόρνια και ήθελε να παίξει μπάλα».«Με τη διαμαρτυρία του, ο Colin Kaepernick πυροδότησε συζήτηση σε εθνικό επίπεδο για τη φυλετική καταγωγή και τη δικαιοσύνη με ευρύτατες συνέπειες για το αμερικανικό ποδόσφαιρο, την κουλτούρα και τον ίδιο προσωπικά» υπογράμμισε, σε δική της ανακοίνωση, η DuVernay.

«Η ιστορία του Colin έχει τόσα πολλά να πει για την ταυτότητα, τα σπορ και το παντοτινό θάρρος διαμαρτυρίας και σθένους. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη από τώρα που, μαζί με την ομάδα στο Netflix, αφηγούμαι αυτή την ιστορία».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021, 12:08

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει