Τέλος από τον Ηρακλή ο Καστρίτης


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020, 16:27

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς παρελθόν αποτελεί για τον «γηραιό» ο Γιάννης Καστρίτης, όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή οι Θεσσαλονικείς.

Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ.

Μέχρι να καταλήξουν οι διοικούντες την «κυανόλευκη» ΚΑΕ στον αντικαταστάτη του, την ευθύνη καθοδήγησης της ομάδας θα έχουν οι συνεργάτες που είχε ο Καστρίτης στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Έχοντας κοινό στόχο την ομαλή συνέχεια της προσπάθειας του Ηρακλή, και με δεδομένη την εκατέρωθεν άριστη σχέση που εδραιώθηκε μέσα από την κοινή προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, η διοίκηση της ΚΑΕ και ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης κατόπιν ειλικρινούς συζητήσεως και ανταλλαγής απόψεων για το πως το μέλλον θα είναι καλύτερο, συναποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ηρακλής εύχεται κάθε επιτυχία στον προπονητή Γιάννη Καστρίτη σε οποιοδήποτε βήμα στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας. Οι δρόμοι μας χωρίζουν με την ελπίδα αυτό το βήμα να είναι θετικό και για τους δύο και με δεδομένο πως μπήκαν κάποιες βάσεις στην εκατέρωθεν εξέλιξη.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για εδραίωση στα ανώτερα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, και εργαζόμαστε ήδη, παρά τις δυσκολίες, για τα επόμενα μας βήματα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας διαρκή και άγρυπνο αρωγό τον φίλαθλο κόσμο μας και σύμμαχο μας τις αρχές που διέπουν τον ιστορικότερο σύλλογο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Την καθαρότητα, την περηφάνια, την αξιοπρέπεια, το ήθος.

Γιάννη, καλή συνέχεια…».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020, 16:32

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει