Τασούλας: Δεν με εξέπληξε η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη


Δεν απετέλεσε έκπληξη για μένα η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας το μεσημέρι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ερωτηθείς για την πρόσφατη εκλογή τού νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Τασούλας είπε ότι ανέμενε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό του κ. Κασσελάκη, και μάλιστα, την εκλογή του από τον α’ γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ότι αυτές τις ημέρες γίνονται συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εύρεση γραφείου στο μέγαρο του κοινοβουλίου, το οποίο θα παραχωρηθεί στον κ. Κασσελάκη.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το πρόγραμμα της Βουλής, είπε ότι αύριο θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων με θέμα την επιλογή των προέδρου, αντιπροέδρου και έξι (6) μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), κατόπιν εισήγησης του. Όπως είπε, η πρότασή του (για τη θέση προέδρου του ΕΣΡ) θα είναι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, και νυν αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει