Τα ζευγάρια που “φωνάζουν” την ώρα του σεξ, περνάνε καλύτερα στο κρεβάτι!

normal

Τα ζευγάρια που φωνάζουν την ώρα που κάνουνε σεξ και αδιαφορούνε για τα «ευαίσθητα και αδιάκριτα» αυτιά των γειτόνων θεωρούνται από πολλούς «επιδειξίες» αλλά περνάνε καλύτερα στο κρεβάτι.Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη από Βρετανούς ερευνητές διαπιστώθηκε ότι αυτά τα ζευγάρια πράγματι κάνουν καλύτερο σεξ γιατί υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην έκφραση της απόλαυσης και της ενίσχυσης της αίσθησης αυτής.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Leeds ανέφεραν ότι στις γυναίκες αρέσει ο σύντροφός τους να εκφράζει με λέξεις ή με «ήχους» την απόλαυσή του γιατί νιώθουν επιβεβαίωση ότι προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση στο σύντροφό τους και «αποδίδουν» στο σεξ.Οι άντρες από την δική τους μεριά , απολαμβάνουν και αυτοί περισσότερο το σεξ αν η σύντροφός τους είναι «θορυβώδης» πάνω στο κρεβάτι.

Μάλιστα 71 γυναίκες δήλωσαν σχετικά με τους «ήχους» που βγάζουν την ώρα που κάνουνε σεξ ότι είναι πιο «εκφραστικές» πριν και κατά τη διάρκεια του οργασμού του συντρόφου τους, αφήνονταςτο υπονοούμενο ότι το κάνουν μάλιστα εσκεμμένα. Περίπου τα δύο τρίτα δήλωσαν ότι το κάνουν επίτηδες για να βοηθήσουν το σύντροφό τους να έρθει σε οργασμό.


Το 92% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι «τα βογγητά» ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του συντρόφου τους με το 87% να δηλώνει ότι το κάνει ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Σε ποσοστό 94% οι γυναίκες ανέφεραν ότι κάνουν πιο πολύ θόρυβο στο κρεβάτι απ’ ό,τι οι άντρες, ενώ 7 στους 10 άντρες δήλωσαν ότι είναι πιο «ήσυχοι» από τις γυναίκες.Η σεξολόγος Tracey Cox αναφέρει ότι οι γυναίκες πολλές φορές αισθάνονται πίεση, ότι πρέπει να δείχνουν με βογκητά πόσο απολαμβάνουν το σεξ. «Δεν υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση γιατί κάποιος είναι πιο θορυβώδης στο κρεβάτι. Ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά. Κάποιοι ουρλιάζουν, άλλοι δε βγάζουν άχνα. Δεν σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνουν εξίσου» είπε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει