Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζονται γιατί η κυβέρνηση αδιαφόρησε για τη βούληση του ελληνικού λαού «Ο ελληνικός λαός έχει άλλον αξιακό κώδικα από αυτόν που πίστευε η κυβέρνησή του. Οι υπουργοί, οι βουλευτές, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζονται σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στη Μακεδονία, γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα αδιαφόρησε για τη βούληση του ελληνικού λαού σε ένα πολύ μεγάλο θέμα, όπως είναι το Μακεδονικό. Και βλέπουμε ότι αδιαφορεί και στα υπόλοιπα εθνικά θέματα, με τον τρόπο που πάει να χειριστεί το θέμα του Αιγαίου και τα ενεργειακά», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «μια φτωχοποιημένη ελληνική κοινωνία, με μια διαλυμένη και υπερφορολογημένη μεσαία τάξη, δεν ξεχνά τα εθνικά θέματα και τις πατριωτικές της ευαισθησίες και δεν “τσιμπάει” με τα επιδόματα φτώχειας που μοιράζει ο κ. Τσίπρας τους τελευταίους μήνες».

Με αφορμή την υπόθεση του αλεξιπτωτιστή, ο κ. Κικίλιας επεσήμανε ότι «οι ισχυροί τη γλιτώνουν θεωρώντας μαγκιά αυτό που κάνουν, ενώ οι μικροί και ανίσχυροι τιμωρούνται», φέρνοντας ως παράδειγμα τις πτήσεις που πραγματοποιούσε με στρατιωτικό ελικόπτερο ο πρώην Υπουργός Άμυνας. «Όταν ο κ. Καμμένος πιλόταρε στρατιωτικά ελικόπτερα με επιβαίνοντα τον κ. Αποστολάκη, δεν μίλησε κανείς. Τον στρατιώτη έσπευσαν να τον τιμωρήσουν. Οι κανόνες ασφαλείας πρέπει να τηρούνται για όλους, την πλήρωσε μόνο ο φαντάρος…».

Τέλος, αναφορικά με το «Μακεδονία ξακουστή», ο κ. Κικίλιας τόνισε πως «είναι ένα εμβατήριο που ακούγεται σε όλες τις στρατιωτικές μας παρελάσεις. Κυκλοφόρησε μια φήμη περί προφορικής εντολής απαγόρευσης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα, κάθε Έλληνας πολίτης είναι ελεύθερος να το τραγουδήσει. Αν ο κ. Τσίπρας θέλει αντιδημοκρατικά να το απαγορεύσει, οι πολίτες θα επιλέξουν να μην διαγράψουν την Ιστορία, τις παραδόσεις μας και τους μακεδονικούς αγώνες», δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 10:15

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει