Τα υπογκρούπ με τους υποψήφιους αντιπάλους ΑΕΚ και Άρη στον 2ο προκριματικό του Conference League


Η UEFA μοίρασε τις ομάδες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League σε υπογκρούπ, με ΑΕΚ και Άρη να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στη μεσημεριανή (15:00) κλήρωση της Νιόν.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν τον πρώτο αγώνα στις 24 Ιουλίου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα μετά, στις 31 Ιουλίου. Γηπεδούχος του πρώτου ματς θα είναι η ομάδα, που κληρώνεται πρώτη.

Υποψήφιοι αντίπαλοι ΑΕΚ:

Ολεξάντρια (Ουκρανία)
Πάκσι (Ουγγαρία)-Κλουζ (Ρουμανία)
Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία)-Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)
Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν)
Ουράρτου (Αρμένια)-Νέμαν Γκρόντνο (Λευκορωσία)

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ενός από τα δύο ζευγάρια Πάκσι-Κλουζ και Λέφσκι Σόφιας-Χάποελ Μπερ Σεβά (αν κληρωθεί με κάποιο από αυτά), καθώς οι ομάδες αυτές αγωνίζονται στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Αν πέσει στο Ουράρτου-Νέμαν Γκρόντνο θα παίξει με τον νικητή, καθώς αυτό είναι ζευγάρι του πρώτου προκριματικού του Conference.

Υποψήφιοι αντίπαλοι Άρη:

Σουτιέσκα Νίκσιτς (Μαυροβούνιο)-Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία)
Τορπέντο Κουτάισι (Γεωργία)-Ορντάμπασι (Καζακστάν)
Τσέρνο Μόρε (Λευκορωσία)
Αράζ (Αζερμπαϊτζάν)

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ενός από τα δύο ζευγάρια (αν κληρωθεί με κάποιο από αυτά), καθώς οι ομάδες αυτές αγωνίζονται στον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference.



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει