«Τεράστια νίκη» Νετανιάχου δείχνουν τα exit polls


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 23:39

Για «τεράστια νίκη» του Λικούντ του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο ο πρόεδρος της Κνεσέτ και μέλος του κυβερνώντος κόμματος, μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll που προβλέπουν ότι το Λικούντ θα αναδειχθεί στην ισχυρότερη κοινοβουλευτική δύναμη μετά τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα.

«Στηριζόμενοι στα αποτελέσματα των exit poll, μιλάμε για μια τεράστια νίκη για το κόμμα Λικούντ και τον πρωθυπουργό Νετανιάχου» ήταν το tweet που έστειλε ο Γιούλι Εντελστάιν.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο Tύπου του κόμματος, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κηρύξει αργότερα τη νίκη του στις σημερινές βουλευτικές εκλογές.

Όπως επισήμανε, ο Νετανιάχου θα εκφωνήσει τη «νικητήρια ομιλία» στις 23.45 ώρα Ελλάδας.

Από την πλευρά τους, οι Παλαιστίνιοι εξέφρασαν τη λύπη τους για τη νίκη των υποστηρικτών της «προσάρτησης» μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των exit poll, που δείχνουν ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου προηγείται του αντιπάλου Μπένι Γκαντς.

Τα exit poll δείχνουν ότι «η εποικιστική δραστηριότητα, η προσάρτηση και το Απαρτχάιντ νίκησαν» επισημαίνει σε ένα δελτίο τύπου ο Σαέμπ Ερεκάτ, ο γενικός γραμματέας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 23:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει