Τζαβάρας: Ο Τσίπρας ευαγγελίζεται ως επιτυχία αυτό που η χώρα είχε από το 2014-15

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η βουλιμία της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που αποδείχτηκε πόσο ανέτοιμος είναι να κυβερνήσει αλλά και πόσο ακατάλληλος είναι να διοικήσει τον τόπο, μας έχει φτάσει σε αυτό το χάλι”

“Αυτό που έκανε το κόμμα (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) αυτά τα δύο χρόνια, είναι να κεφαλαιοποιήσει ως κυβέρνηση αυτό που πετύχαινει να κάνει μονίμως ως αντιπολίτευση και μάλιστα ως δύναμη ηγεμονική στους χώρους των συνδικάτων”, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου και στον Αντώνη Κουμιώτη.

“Η ΝΔ είναι πλέον συνείδηση του λαού ότι είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να επαναφέρει τα πράγματα εκεί απ’ όπου παρέλαβε ο κ. Τσίπρας την διακυβέρνηση της χώρας. Αυτή τη στιγμή και με βάση αυτά που λέει η κυβέρνηση, εάν όλα δηλαδή πάνε καλά, θα έχει ανάπτυξη, όπως λέει η ίδια, 2,7% το 2017. Δηλαδή, θα οδηγήσει τον τόπο το 2017 εκεί που η χώρα βρισκόταν το 2014 και το 2015. Ε, δεν είναι αδικία αυτό που τώρα γίνεται, να υπάρχει ένας άνθρωπος που ευαγγελίζεται ως επιτυχία αυτό που η χώρα είχε το 2014 και το 2015 και από το οποίο, μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες που ζήσαμε με τους Βαρουφάκηδες και με τους άλλους, τους ανιστόρητους και τους ανεκδιήγητους, να φτάσουμε να θέλουμε ως ζητούμενο αυτό που είχαμε και το απωλέσαμε; Γιατί η βουλιμία της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που αποδείχτηκε πόσο ανέτοιμος είναι να κυβερνήσει αλλά και πόσο ακατάλληλος είναι να διοικήσει τον τόπο, μας έχει φτάσει σε αυτό το χάλι, από το οποίο σήμερα, δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να γίνουν δεκτές οι προτάσεις της ΝΔ”, κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:


Μπορεί επίσης να σας αρέσει